Gemeentedag: Breng ons samen!

Doe jij mee?

Op zondag 22 september 2019 is er een gemeentedag voor onze gemeente met het thema “Breng ons samen”. Het is waardevol om als gemeente op een ontspannen manier bij elkaar te zijn, anders dan de momenten die we al hebben. Zo kunnen we elkaar beter leren kennen en dat is – zeker in een grote gemeente – goed. “Wie zijn de mensen die naast je in de rijen zitten op zondag?”. Deze gemeentedag is bedoeld om de onderlinge band op een laagdrempelige manier te versterken. Vandaar ook het thema “Breng ons samen”. De kerkenraad heeft dit thema ook gekozen als jaarthema voor het seizoen 2019/2020

 

Programma

Er is een gevarieerd programma samengesteld voor alle leeftijden. Het programma bestaat uit workshops en uit gezamenlijke activiteiten. Zo ontstaan er kleine groepjes en heb je de mogelijkheid om verschillende mensen te ontmoeten. Daarnaast is er volop gelegenheid om als grote gemeente bij elkaar te zijn, want het bijwonen van een workshop is niet verplicht. Als het hele programma te lang voor je duurt, is het ook mogelijk om een deel van de dag aanwezig te zijn. Bijvoorbeeld alleen bij de maaltijd, of later aanschuiven bij een workshop. Lees hier het volledige programma.

 

Aanmelden

Of je nu de hele dag of een halve dag aanwezig bent, wij verzoeken je van te voren aan te melden. Zo kunnen workshopleiders en de mensen die de maaltijd voorbereiden rekening houden met het aantal mensen dat zal komen. Dit is altijd prettiger met voorbereiden. Aanmelden is heel eenvoudig via de aanmeldpagina.  Of via het contactformulier hieronder. Je kunt meerdere mensen tegelijk opgeven. Vraag dus even in je kring of omgeving of er iemand misschien hulp nodig heeft met het aanmelden.

 

Updates

8-9-2019: VOL! de workshop “wandelen: landschap en ontmoeting (vanaf 18 jaar)” is vol. Je kunt je hiervoor niet meer aanmelden. Maar geen paniek, er zijn genoeg leuke alternatieven!

11-9-2019: VOL! de workshop “escape room” is in de eerste ronde vol.

16-9-2019: VOL! de workshop: “aan de slag met hamer en zaag” is vol.

16-9-2019: VOL! de workshop: “houten poppetjes” is vol.

17-9-2019: VOL! de workshop “escape room” is ook de tweede ronde vol.

 

 

 

Vragen

Komende zondagen, tot aan de gemeentedag (22 september) zullen wij in de ochtenddienst informatie delen. Voor vragen kun je terecht bij alle leden van de werkgroep. Je kunt ook een vraag stellen via onderstaand contactformulier.

Namens de werkgroep gemeentedag

Henk van der Zeijden, Douwe Boersma, Anita Wiersma, Jaap Bolt, Robbert Bouman, Marian Broeksema en Roëlle Stad.

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.