Kerkdienst Asielzoekers

Datum: 11 december 2016

Aanvangstijd: 16:30

Informatie:

Drukwerk
 
KERSTDIENST voor VLUCHTELINGEN in ADVENTSKERK op 11 DECEMBER om 16:30 uur
 
Op zondagmiddag 11 december a.s. wordt er om 16:30 uur opnieuw een kerkdienst gehouden met en voor de vluchtelingen in het AZC. De viering vindt plaats in de Adventskerk, Lindelaan 49.
Na de zeer positief ontvangen welkomdienst op 3 juli jl. is dit het tweede gezamenlijke initiatief van het Pasotersconvent, waarin de voorgangers van alle Asser kerkgenootschappen vertegenwoordigd zijn.
Het thema van deze dienst is ‘Vol verwachting op weg naar Kerst’. We hopen dat veel nieuwe inwoners van onze stad uit het AZC en veel mede-Assenaren weer aanwezig zullen zijn om samen het feest te vieren van de geboorte van het Kind dat vrede en licht komt brengen in deze vaak zo donkere wereld.
Deze Kerstdienst is voorbereid en wordt geleid door pastoraal werker Bernadette Beunders (RK) en de dominees Helène van Noord (PKN), Esther Struikmans (PKN) en Ernst Leeftink (GKV).
Het gospelkoor El-Elohim treedt ook weer op en begeleidt de samenzang. Ook nu heeft de dienst een echt intercultureel karakter.
Deze keer is de collecte in zijn geheel bestemd voor Stichting Present om alle activiteiten voor en ondersteuning van de bewoners van AZC mogelijk te maken.
Na de dienst is er opnieuw ruimte voor onderlinge ontmoeting onder het genot van hapjes en drankjes die door vrijwilligers zijn bereid.

Deel dit bericht: