Landelijke ontmoetingsdag gebroken hart

Datum: 1 februari 2020

Aanvangstijd: 06:58

Informatie:

Ontmoetingsdag voor ouders van een overleden kind

Op zaterdag 1 februari 2020 organiseert de stichting Als kanker je raakt de ontmoetingsdag ‘Gebroken hart’. Een dag door en voor ouders van een kind overleden aan kanker of aan een andere ziekte.

 

Aan het begin van deze dag geven we de namen van de kinderen, die ons samenbrengen, een symbolische plaats. Gastsprekers zijn gospelzanger Gerald Troost en ds. André F. Troost. Ze brengen een programma met muziek en inspirerende woorden. Deze dag is er alle ruimte om elkaar te ontmoeten, te luisteren, te delen, bemoedigen en troosten.

 

‘Gebroken hart’ wordt verzorgd door Marian Verweij en Kristien Rocha, beiden moeders van een overleden kind en Rita Renema, geestelijk verzorger en directeur van de stichting.

 

Ben je moeder of vader van een overleden kind, dan ben je van harte welkom op 1 februari 2020 van 10:30 – 15:00 uur inConferentiecentrum Het Brandpunt, Postweg 18, 3941 KA in Doorn.

 

Graag aanmelden op www.alskankerjeraakt.nl of e-mail naar ontmoeten@alskankerjeraakt.nl.

 

Over de Stichting

De stichting Als kanker je raakt is in 2011 opgericht op initiatief van ds. Arie van der Veer en geestelijk verzorger Rita Renema-Mentink en heeft als doel mensen te ondersteunen die geraakt worden door kanker d.m.v. ontmoeting, gesprek en (geloofs)bemoediging.

 

Deel dit bericht: