Stichting Sprank

Geplaatst op door


 
Wonen met begeleiding in Assen
 
Stichting Sprank biedt mensen met een (licht) verstandelijke beperking een veilig thuis in een christelijke omgeving. Sprank is aan het onderzoeken of het haalbaar is het aantal woonplekken in Assen uit te breiden van 12 naar 26.
Bent u op zoek naar een plek om te wonen met begeleiding in Assen?
 
Assen is een mooie stad met veel voorzieningen; winkels, kerken, openbaar vervoer en voldoende werk- of dagbestedingsmogelijkheden.
In de huidige en toekomstige woonvorm van Sprank heeft iedereen een eigen appartement of studio en kan er gebruik gemaakt worden van groepsruimten zoals een gemeenschappelijke woonkamer en keuken. Er wordt zorg en begeleiding geboden aan mensen met een (licht) verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Sprank onderzoekt momenteel de mogelijkheden voor uitbreiding in of nabij het centrum van Assen.
 
Op 4 juli a.s. is er een informatieavond in het kerkgebouw De Voorhof, M.L. Kingweg 50 in Assen. Belangstellenden zijn van harte welkom! We willen graag iets vertellen over Sprank en over onze plannen in Assen. De bijeenkomst begint om 20.00 uur; om 19.45 uur staat er een kop koffie of thee voor u klaar en we zullen uiterlijk om 22.00 uur afsluiten.
 
We horen graag of u van plan bent te komen i.v.m. het klaarzetten van de koffie.
 
Voor meer informatie en aanmelden:
Geanne van Eerde g.vaneerde@stichtingsprank.nl (coördinerend begeleider van de huidige locatie in Assen) of Clary Kamphuis c.kamphuis@stichtingsprank.nl, tel. 06-13459121 (consulent van Sprank).
 
Graag tot ziens op woensdag 4 juli!
 
Stichting Sprank | 088 0070700 | www.stichtingsprank.nl

Deel dit bericht: