Reflection ‘Tour’

Datum: 9 december 2017

Aanvangstijd: 19:30

Informatie:

Gospelkoor Reflection viert Kerst met 2 andere koren
 
In de maand december zal Gospelkoor Reflection, net als in 2015, het feest van Kerst vieren samen met twee andere gospelkoren. Aan deze ‘Gospel Kerst tour’ zullen naast ‘Reflection’ uit Assen ook de koren ‘Glorious’ uit Zwolle en ‘Joyce’ uit Winschoten meedoen.
 
De vorige ‘Gospel Kerst tour’ was een groot succes en werd door een breed publiek gewaardeerd. Dit jaar is gekozen voor het thema ‘Als alles duister is’. In een wereld waarin het soms zo donker lijkt, klinkt er dwars door alles heen, ook in 2017, een hoopvolle boodschap! De koren delen die boodschap graag door middel van verschillende bekende kerstliederen, maar ook door het ten gehore brengen van nieuwe gospel Kerstsongs.
 
Tijdens de concerten die gegeven worden in Assen, Zwolle en Veendam zullen de koren zowel gezamenlijk als apart van elkaar van zich laten horen. Daarnaast is er ruimte voor samenzang. Een avondvullend programma waarvoor iedereen van harte wordt uitgenodigd!
 
Op zaterdag 9 december a.s. zijn de drie koren voor het eerst te horen en wel in de Kandelaarkerk, Oude Molenstraat, te Assen. Vanaf 19:00u is de zaal open. Het concert begint om 19:30u.
Kaarten (volwassen: 5,00 euro en kinderen: 2,50 euro) zijn te verkrijgen via de leden en op de avond zelf.
 
Op zaterdagavond 16 december zullen de koren van zich laten horen in Zwolle en op zondagmiddag 17 december wordt de tour afgesloten in Veendam.
Voor meer informatie zie reflectionassen.nl

Deel dit bericht: