Openluchtdienst

Datum: 11 september 2016

Aanvangstijd: 12:00

Informatie:

Delen is het nieuwe hebben!
10 en 11 september wordt het SWAMP gehouden in het Anne Frank park, het jaarlijkse wijkfeest van Marsdijk. Dit jaar organiseert onze kerk, De Voorhof, de samenkomst op de zondag. Deze zal plaatsvinden van 12:00-13:30 uur.
 
Zaterdag is er een gezamenlijke kraam met de Ark en de Opstandingskerk. Dan zullen bezoekers uitgenodigd worden voor de zondag. Ook komt er een tent waar de stichting Present informatie geeft, waar mensen even kunnen zitten en een praatje maken en waar iets leuks komt voor de kinderen.
 
Het thema van de dienst is ‘Delen is het nieuwe hebben’. We willen hierbij graag laten zien welk een liefde Jezus aan ons uitgedeeld heeft en hoe wij van Zijn liefde mogen delen met de mensen om ons heen. We willen dat ook heel praktisch doen door de samenkomst te beginnen met koffie en broodjes, én door etenswaren in te zamelen voor de voedselbank.
 
Roland Schipper zal de samenkomst leiden en de muziek en zang wordt verzorgd door Forsake, een band uit Kloosterveen. Uiteraard is er ook een kindermoment en is er voor de jongste kinderen ook kinderkring.
 
Om dit mogelijk te maken is er een kleine aanpassing in onze gebruikelijke zondagse diensten: er is ’s ochtends 1 dienst om 9:15 uur.

Deel dit bericht: